Bedrijfsfotografie

Bij mij kan je altijd terecht om portret- cq profielfoto’s te maken, helemaal afgestemd op je stijl en werkgebied. Je bent van harte welkom in mijn atelier Werkplaats Vleuten. Ook kom graag bij je langs met mijn mobiele studio, denk graag mee ik wat je zou willen en goed over zou komen om zo een passend portret te maken.

Voor een profielfoto/portret (tijdsbestek ong. 15 minuten) zijn de kosten € 69,95 (incl. BTW) dit is incl. 1 digitaal fotobestand en reiskosten 10 km enkele reis. Een selectie van de bestanden kunnen met een persoonlijke link worden bekeken en besteld. Regelmatig organiseer ik profielochtenden, u kunt dan tegen een voordelig tarief een profielfoto laten maken, hou de nieuwsberichten in de gaten.

Natuurlijk is er ook een uitgebreidere fotoshoot mogelijk, hierbij is er ruimte om met meerdere kleding en/of achtergrond te werken.

45 minuten (incl. 3 bestanden) : € 119,95 (excl.BTW)

60 minuten (incl. 5 bestanden) :  € 149,95 (excl. BTW)

Profielfoto’s op lokatie is een mogelijkheid. Mocht uw bedrijf groeien en heeft u regelmatig nieuwe werknemers, ik denk graag met u mee hoe we alle medewerkers met dezelfde uitstraling kunnen vastleggen. Vraag naar de mogelijkheden via info@inekeschipstra.nl of 06-57332457.