Portretdagen 2020 van 9.00-16.00 uur

Op zaterdag 3 (nog enkele plaatsen), 17 (=vol) en 31 oktober is het mogelijk voordelig een gezins-, portret- of profielfoto te laten maken. Dit in mijn nieuwe atelier bij Werkplaats Vleuten, Utrechtseweg 10 in Utrecht (voor de Intratuin).

De reserveringskosten zijn € 20,- per 10 minuten. De foto’s kunnen achteraf vrijblijvend op de mijn site worden besteld. Verwacht je meer tijd nodig te hebben of ben je met een groot gezin laat het dan even weten.

Schoolfotografie aanbieding

Voor een aantal scholen kon ik dit jaar geen broertjes/zusjesfoto’s op school maken. Voor de gezinnen van deze scholen is het mogelijk de foto’s op de portretdag kostenloos te laten maken. Wil je daarbij ook een foto van jullie gezin dan zijn de extra kosten € 10,-. Graag bij het maken van de reservering even de dag en voorkeurs tijdtip aangeven en laten weten op welke school jullie kinderen zitten. Reserveer een

€ 5 euro korting voor vaste klanten

Gezinnen van kinderen die ik op school op de foto heb gezet krijgen altijd € 5,- korting op de reserveringskosten. Voor meer informatie of het reserveren van een tijdstip (graag een voorkeur moment aangeven) kan je contact met mij opnemen via info@inekeschipstra.nl

Fotografie workshop zomervakantie 2020!

Fotografie is niet meer weg te denken in onze wereld en dus ook niet in die van kinderen. Het is dus ontzettend leuk voor ze om er meer over te weten.

Op de volgende dagen in de zomervakantie geef ik voor kinderen t/m groep 8 een leuke en actieve workshop waar ze van alles over fotografie te weten komen en vooral zelf veel foto’s gaan maken! Elke dag zal ik verschillende opdrachten geven zodat kinderen die meerdere dagen komen steeds andere uitdagingen krijgen. 

In de zomervakantie zal er aansluitend een lunch worden geregeld, we gaan dan samen aan een grote tafel het liefst buiten lekker lunchen. Na de lunch kunnen ze nog even een spelletje doen of verder gaan met fotograferen.

Data in de zomervakantie (van 10.00 – 12.00 met lunch tot 13.30):

Maandag 20 juli (= vol)

Woensdag 22 juli

Vrijdag 24 juli

Maandag 27 juli (= vol)

Woensdag 29 juli (= vol)

(minimaal aantal kinderen is 4, maximaal 6)

De kosten voor de workshop zijn € 19,95 (incl. cursusmateriaal, een aantal geprinte foto’s voor in je werkboek, evt. gebruik van camera’s iets lekkers en drinken). Daar komt € 5,-  bij voor de lunch. 

Een aantal van de gemaakte foto’s krijgen de kinderen na afloop van de cursus om in je werkboek te plakken en komen op de fotomuur in Creatieve Werkplaats Vleuten te hangen. 

Aanmelden voor een of meerdere dagen kan via info@inekeschipstra.nl. 

Profielfoto voor € 59,95 (incl. BTW)

Elke maandag- en donderdagochtend  (van 9 – 12.00 uur) kun je bij mij tegen een leuk tarief profielfoto’s te laten maken, helemaal afgestemd op jouw stijl en werkgebied.

Je kan op een profielochtend voor € 59,95 (ipv € 69,95) 15 minuten reserveren. In die 15 minuten zorgen we samen voor jouw foto’s en krijg je een fotobestand naar keuze toegestuurd.

Lukt het niet op een van deze dagen dan kan je natuurlijk altijd een afspraak maken op een ander moment om een foto te laten maken.

Reserveer een tijdstip via info@inekeschipstra.nl.

Workshop basis fotografie

Ontdek in 2 avonden 20.00 – 22.00 uur hoe je camera werkt en breng het direct in de praktijk!

Bij voldoende aanmeldingen (min 4 max 6 deelnemers) start een cursus op maandag- of woensdagavond.

Kosten zijn € 75,- (incl. cursusmateriaal en koffie of thee).

Meer informatie, mail mij info@inekeschipstra.nl

Kinderfeestje Workshop Fotografie

Ben je binnenkort jarig en op zoek naar een leuk kinderfeestje waar je samen met je vrienden en vriendinnen meer te weten komt over fotografie en vooral ook samen gaat fotograferen?

In de Creatieve Werkplaats Vleuten kan je hiervoor bij mij (Ineke) terecht. Ik ga je wat vertellen over fotografie en tussendoor gaan we aan de slag om foto’s te maken. De gemaakte foto’s gaan we samen bekijken en ik maak natuurlijk een leuk groepsportret van jullie voor de jarige als aandenken!

Meer informatie, stuur mij een bericht via info@inekeschipstra.nl.