Portretdagen 2021 van 9.00-15.00 uur

Op zaterdag 2 oktober, 6 november (vol) of 4 december 2021 is het mogelijk voordelig een gezins-, portret- of profielfoto te laten maken. Dit in mijn nieuwe atelier bij Fort Maarsseveen, Herenweg 3 in Maarssen.

De reserveringskosten zijn € 20,- per 10 minuten. De foto’s kunnen achteraf vrijblijvend op de mijn site worden besteld. Verwacht je meer tijd nodig te hebben of ben je met een groot gezin laat het dan even weten.

Schoolfotografie aanbieding

Voor een aantal scholen kon ik dit jaar geen broertjes/zusjesfoto’s op school maken. Voor de gezinnen van deze scholen is het mogelijk de foto’s op de portretdag kostenloos te laten maken. Wil je daarbij ook een foto van jullie gezin dan zijn de extra kosten € 10,-. Graag bij het maken van de reservering even de dag en voorkeurs tijdtip aangeven en laten weten op welke school jullie kinderen zitten en wie er op de foto gaat.

€ 5 euro korting voor vaste klanten

Gezinnen van kinderen die ik op school op de foto heb gezet krijgen altijd € 5,- korting op de reserveringskosten. Voor meer informatie of het reserveren van een tijdstip (graag een voorkeur moment aangeven) kan je contact met mij opnemen via info@inekeschipstra.nl

Blauwdruk jongeren Leidsche Rijn

Als portretfotograaf ben ik sinds januari van dit jaar gevestigd in Leidsche Rijn bij Werkplaats Vleuten. Al een lange tijd heb ik het plan een serie te maken over jongeren. Vanaf mei dit jaar ben ik begonnen aan dit project. Voor de zomer ben ik in contact gekomen met Boris van Lieshout (Coördinator KLUB19) en heb ik een aantal jongeren mogen fotograferen. In mijn studio en in het Amadeus Lyceum tijdens de Grote Prijs van Leidsche Rijn.

KLUB19 is opgericht om de jongeren in Leidsche Rijn meer te betrekken bij culturele activiteiten. Het eigenaarschap van de jongeren en het stimuleren van jongeren om zaken zelf te organiseren is leidend. Binnen KLUB19 kunnen jongeren dus (naar eigen interesse) actief bijdragen aan programma, productie en publiciteit. Bijvoorbeeld het organiseren van een jongerenparty of festival. KLUB19 wil jongeren de kans hun talent verder te ontwikkelen, als maker of als organisator.

In de zomer heb ik kennis gemaakt met het maken van blauwdrukken. Een afdruktechniek die ik helemaal vond passen bij deze jongeren. Een blauwdruk is nl. in figuurlijke zin een ‘plan van uitvoering’ daarnaast ook een cyanotype afdruk op papier. Elke blauwdruk is uniek en met de hand gemaakt.

Natuurlijk is het ook mogelijk een blauwdruk te laten maken van u, uw kinderen of familie. Daarvoor kunt u altijd contact opnemen met mij via info@inekeschipstra.nl.