Kinderfeestje Workshop Fotografie

Ben je binnenkort jarig en op zoek naar een leuk kinderfeestje waar je samen met je vrienden en vriendinnen meer te weten komt over fotografie en vooral ook samen gaat fotograferen?

In de Creatieve Werkplaats Vleuten kan je hiervoor bij mij (Ineke) terecht. Ik ga je wat vertellen over fotografie en tussendoor gaan we aan de slag om foto’s te maken. De gemaakte foto’s gaan we samen bekijken en ik maak natuurlijk een leuk groepsportret van jullie voor de jarige als aandenken!

Meer informatie, stuur mij een bericht via info@inekeschipstra.nl.

Workshop fotografie kinderen (t/m groep 8)

Begin maart ben ik begonnen met het geven van een workshop voor kinderen t/m groep 8 van de basisschool.

 Fotografie is niet meer weg te denken in onze wereld en dus ook niet in die van kinderen. Het is dus ontzettend leuk voor ze om er meer over te weten en hoe ermee om te gaan.

Op de volgende dagen geef ik een leuke en actieve workshop waar ze van alles over fotografie te weten komen en vooral zelf foto’s gaan maken!

Data (van 15.00 – 17.00) min. 4 max. 6 kinderen:

Zaterdag 30 mei, 6 juni, 13 juni en 27 juni 2020

De kosten hiervoor zijn € 19,95 (incl. cursusmateriaal, incl. evt. gebruik van camera’s iets lekkers en drinken) per zaterdag.

Een aantal van de gemaakte foto’s krijg je zelf na afloop van de cursus om in je werkboek te plakken en komen op de fotomuur in Werkplaats Utrecht te hangen. 

Aanmelden voor een zaterdag kan via info@inekeschipstra.nl.  Liever een andere dag, laat het mij weten!

Portretdag zaterdag 7 maart 2020 van 10.00-17.00 uur

Op zaterdag 7 maart 2020 is het mogelijk voordelig een gezins- portret- of profielfoto te laten maken. Dit in mijn nieuwe atelier bij Werkplaats Vleuten, Utrechtseweg 10 in Utrecht (voor de Intratuin).

De reserveringskosten zijn € 20,- per 10 minuten. De foto’s kunnen achteraf vrijblijvend op de mijn site worden besteld. Verwacht je meer tijd nodig te hebben of ben je met een groot gezin laat het dan even weten.

€ 5 euro korting voor vaste klanten

Gezinnen van kinderen die ik op school op de foto heb gezet krijgen € 5,- korting op de reserveringskosten.

Voor meer informatie of het reserveren van een tijdstip kan je contact met mij opnemen via info@inekeschipstra.nl.

Workshop basis fotografie vanaf maart 2020

Ontdek in 2 avonden 20.00 – 22.00 uur hoe je camera werkt en breng het direct in de praktijk!

Bij voldoende aanmeldingen (min 4 max 6 deelnemers) start een cursus op maandag- of woensdagavond.

Kosten zijn € 75,- (incl. cursusmateriaal en koffie of thee).

Meer informatie, mail mij info@inekeschipstra.nl

Profielfoto voor € 49,95 (incl. BTW)

Elke maandag- en donderdagochtend  (van 9 – 12.00 uur) kun je bij mij tegen een leuk tarief profielfoto’s te laten maken, helemaal afgestemd op jouw stijl en werkgebied.

Je kan op een profielochtend voor € 49,95 (ipv € 69,95) 15 minuten reserveren. In die 15 minuten zorgen we samen voor jouw foto’s en krijg je een fotobestand naar keuze toegestuurd.

Lukt het niet op een van deze dagen dan kan je natuurlijk altijd een afspraak maken op een ander moment om een foto te laten maken.

Reserveer een tijdstip via info@inekeschipstra.nl.