Lijstenmakerij Ineke Schipstra

Juni 2022 heb ik de opleiding lijsten maken en inlijsten bij de Nimeto in Utrecht afgerond en ben ik gecertificeerd lijstenmaker.

In Buitenplaats Doornburgh heb ik mijn lijstenmakerij, u bent (op afspraak) van harte welkom van maandag tot en met vrijdag. 

Buitenplaats Doornburgh is goed bereikbaar en heeft een grote parkeerplaats. In overleg kunt u als u wat minder ter been bent of een groter kunstwerk heeft doorrijden naar het klooster. Mijn atelier bevind zich op de 1e verdieping en is rolstoel toegankelijk, er is een lift aanwezig naar de 1e verdieping. 

U kunt bij mij terecht om uw schilderij, borduurwerk, dierbare foto of tekening, ets, canvas of elk ander kunstwerk in te laten lijsten op maat. Alles wat bewaard moet worden voor de toekomst of waar u van wilt genieten kan ik inlijsten. 

Ook is het mogelijk uw foto door mij te laten printen en daarbij een lijst uit te zoeken.

U kunt een afspraak maken via 

info@inekeschipstra.nl of 06-57332457