INEKE

Over Ineke


In juni 2022 heb ik de opleiding lijstenmaken en inlijsten bij de Nimeto in Utrecht afgerond en ben ik  gecertificeerd lijstenmaker. 

Mijn lijstenmakerij zit in een voormalig klooster Buitenplaats Doornburgh in Maarssen. De buitenplaats is makkelijk bereikbaar, en heeft een centrale ligging in Stichtse Vecht en Utrecht. In overleg kunt u doorrijden tot de voordeur met uw kunstwerken. 

Ik heb een showroom waar ik u graag deskundig advies geef en een werkplaats waar ik de lijsten maak en monteer. 

U krijgt van mij vrijblijvend advies over een passende lijst bij uw kunstwerk. De lijst moet uiteindelijk uw kunstwerk beschermen en het kunstwerk mooi naar voren laten komen, het versterken. 

Openingstijden

Ik werk op afspraak, hiervoor kunt u mij bellen op 06-57332457 of een mail sturen naar info@inekeschipstra.nl. Veelal ben ik van dinsdag t/m vrijdag aanwezig. 

Erkend leerbedrijf SBB

Ik ben een erkend leerbedrijf geworden om nieuwe studenten enthousiast te maken voor het mooie ambacht van lijstenmaker. 

ART-FRAME

Ineke Schipstra Lijstenmakerij is aangesloten bij branche vereniging Art-Frame. Deze vereniging houdt kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel binnen onze branche.

INEKE SCHIPSTRA