Portretdagen 2021 van 9.00-15.00 uur

Op zaterdag 2 oktober, 6 november (vol) of 4 december 2021 is het mogelijk voordelig een gezins-, portret- of profielfoto te laten maken. Dit in mijn nieuwe atelier bij Fort Maarsseveen, Herenweg 3 in Maarssen.

De reserveringskosten zijn € 20,- per 10 minuten. De foto’s kunnen achteraf vrijblijvend op de mijn site worden besteld. Verwacht je meer tijd nodig te hebben of ben je met een groot gezin laat het dan even weten.

Schoolfotografie aanbieding

Voor een aantal scholen kon ik dit jaar geen broertjes/zusjesfoto’s op school maken. Voor de gezinnen van deze scholen is het mogelijk de foto’s op de portretdag kostenloos te laten maken. Wil je daarbij ook een foto van jullie gezin dan zijn de extra kosten € 10,-. Graag bij het maken van de reservering even de dag en voorkeurs tijdtip aangeven en laten weten op welke school jullie kinderen zitten en wie er op de foto gaat.

€ 5 euro korting voor vaste klanten

Gezinnen van kinderen die ik op school op de foto heb gezet krijgen altijd € 5,- korting op de reserveringskosten. Voor meer informatie of het reserveren van een tijdstip (graag een voorkeur moment aangeven) kan je contact met mij opnemen via info@inekeschipstra.nl