Profielfotograaf

Bewust of onbewust is uw foto bepalend geworden in het bedrijfsleven. Op het internet bestaan er verschillende sites waarop mensen zichzelf presenteren aan de hand van een profiel inclusief foto. Indien u zich begeeft in een wereld waarin dit steeds essentiëler is, dan is het gebruik van een goede profielfotograaf groot belang. Uw online profiel is uw visitekaartje en daar hoort een professionele foto bij. Samen met u kan ik de geschikte foto maken om ervoor te zorgen dat de foto een goede aanvulling is op uw profiel. De foto’s hebben een verfrissend karakter waardoor deze meer zullen opvallen op het internet.

Voor een profielfoto/portret (tijdsbestek ong. 15 minuten) zijn de kosten € 69,95 (incl. BTW) dit is incl. 1 digitaal fotobestand. Een selectie van de bestanden kunnen met een persoonlijke link worden bekeken en besteld.

Natuurlijk is er ook een uitgebreidere fotoshoot mogelijk, hierbij is er ruimte om met meerdere kleding en/of achtergrond te werken.

45 minuten (incl. 3 bestanden) : € 119,95 (excl.BTW)

60 minuten (incl. 5 bestanden) :  € 149,95 (excl. BTW)

Profielfoto’s op lokatie is een mogelijkheid. Mocht uw bedrijf groeien en heeft u regelmatig nieuwe werknemers, ik denk graag met u mee hoe we alle medewerkers met dezelfde uitstraling kunnen vastleggen. Vraag naar de mogelijkheden via info@inekeschipstra.nl of 06-57332457.

U bent van harte welkom op Buitenplaats Doornburgh

Neem contact met mij op via info@inekeschipstra.nl of 06-57332457.