Fotografie workshop zomervakantie 2020!

Fotografie is niet meer weg te denken in onze wereld en dus ook niet in die van kinderen. Het is dus ontzettend leuk voor ze om er meer over te weten.

Op de volgende dagen in de zomervakantie geef ik voor kinderen t/m groep 8 een leuke en actieve workshop waar ze van alles over fotografie te weten komen en vooral zelf veel foto’s gaan maken! Elke dag zal ik verschillende opdrachten geven zodat kinderen die meerdere dagen komen steeds andere uitdagingen krijgen. 

In de zomervakantie zal er aansluitend een lunch worden geregeld, we gaan dan samen aan een grote tafel het liefst buiten lekker lunchen. Na de lunch kunnen ze nog even een spelletje doen of verder gaan met fotograferen.

Data in de zomervakantie (van 10.00 – 12.00 met lunch tot 13.30):

Maandag 20 juli (= vol)

Woensdag 22 juli

Vrijdag 24 juli

Maandag 27 juli (= vol)

Woensdag 29 juli (= vol)

(minimaal aantal kinderen is 4, maximaal 6)

De kosten voor de workshop zijn € 19,95 (incl. cursusmateriaal, een aantal geprinte foto’s voor in je werkboek, evt. gebruik van camera’s iets lekkers en drinken). Daar komt € 5,-  bij voor de lunch. 

Een aantal van de gemaakte foto’s krijgen de kinderen na afloop van de cursus om in je werkboek te plakken en komen op de fotomuur in Creatieve Werkplaats Vleuten te hangen. 

Aanmelden voor een of meerdere dagen kan via info@inekeschipstra.nl.