Diensten lijstenmakerij

In de lijstenmakerij is er veel keuze op het gebied van producten en diensten. Bij het geven van advies kijken wij naar uw werk, de conditie en krijgt u een passend advies. Samen maken we een keuze in lijsten, passe partout, glas en manier van inlijsten. Wat uw wens ook is, samen komen we eruit!

Goed advies

Iedere kunstwerk is anders en een goed en eerlijk advies is belangrijk om uw kunstwerk tot in de toekomst te kunnen bewaren.

Inlijsten

Afhankelijk van uw kunstwerk kijken we ook naar het niveau van inlijsting wat nodig/gewenst is, daar zal ik u in adviseren.

Glas vervangen

Als uw glas kapot is gegaan is het natuurlijk mogelijk deze te vervangen. Kijkt u goed uit dat het glas het kunstwerk niet beschadigd. U bent van harte welkom in mijn atelier om uw lijst in- en uit te lijsten en het glas te vervangen zodat u weer van uw kunstwerk kan genieten.

Duurzaamheid

In de lijstenmakerij wordt gewerkt met een groot aantal hoogwaardige kwaliteits lijstprofielen. Uitgevoerd in hout en aluminium, geproduceerd door gerenommeerde Europese lijstfabrikanten. Steeds meer van deze lijsten worden onder het FSC* keur op de markt gebracht. Bij de productie van uw lijst is dus nagedacht over het behoud van natuur en herplant van bomen.

INEKE SCHIPSTRA