Fotografie

 

Een portretfotograaf in Utrecht voor alle mensen

Als portretfotograaf wil ik iedereen de kans geven zichzelf vast te leggen. Gewoon zoals je bent. Het is een mooie herinnering van een moment in beeld gebracht. Om veel redenen kan daarom een portretfoto erg speciaal worden. Dit speciale moment gun ik iedereen, en dan bedoel ik ook echt iedereen, dus groot of klein, jong of oud, blond, bruin of rood, met of zonder beperking, etc. Op mijn website staan diverse foto’s die ik eerder heb gemaakt. Kijk eens rustig rond in mijn portfolio om te beoordelen of dit de stijl is die u zoekt. Mocht u zelf ook ideeën hebben voor uw eigen portretfoto dan sta ik hier zeker open voor. Ik probeer te kijken naar de persoon die ik voor mijn lens heb en probeer een passende foto te maken in plaats van iedereen in een standaard mal te gieten voor een bepaalde foto.

Nieuwe unieke momenten op beeld

De tijd gaat ontzettend snel. Foto’s maken doen we ook vluchtig en snel tegenwoordig. Zo ook de foto’s van onze kinderen. We maken ontzettend veel mee met kinderen. Groei en ontwikkeling gaan in een razend tempo. Des te leuker is het om van uw kinderen, uzelf of uw familie professionele portretfoto’s te laten maken. Graag maak ik de mooiste en unieke portretfoto’s van uw kinderen. Heeft u zelf wensen voor de foto’s? Laat deze gerust aan mij weten. Ik sta open voor alle ideeën en tenslotte weet u het beste wat bij uw kind of kinderen past om ze zo leuk mogelijk op de foto te krijgen. Samen met u lukt het vast en zeker de kinderen zo op hun gemak te stellen, zodat de prachtigste foto’s gemaakt kunnen worden. Wordt het voor u tijd nieuwe portretfoto’s te maken?

Neem dan contact met mij op om een afspraak te maken voor een persoonlijke en professionele fotosessie in of om Buitenplaats Doornburgh via info@inekeschipstra.nl of 06-57332457

Maak een afspraak voor een professionele portretfoto!

INEKE SCHIPSTRA