Professionele foto’s

Tegenwoordig “vinden” mensen elkaar steeds meer via social media.
Of het nu Twitter, LinkedIn, Facebook of een ander social media platvorm is, vaak ontstaat een eerste contact via deze media omdat mensen gaan “uitzoeken” wie jij bent. Je portretfoto op deze bewuste social media is dan de eerste kennismaking voor een persoon of (toekomstige) klant en deze foto moet dan ook direct kunnen uitdragen waar jij voor staat en wie jij bent!

In Buitenplaats Doornburgh ben je van harte welkom! Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak via

info@inekeschipstra.nl – o6- 57 33 24 57

Kikkerschool

Martine is in 2019 begonnen met de Kikkerschool, Mindfulness in opvoeding, voor kinderen en hun ouders. Voor de website, posters en andere uitingen van Kikkerschool hebben wij samen een concept bedacht voor de fotografie. Hieronder enkele voorbeelden. 

 

WisMon

WisMon bèta onderwijsinstituut

Bij WisMon staan we elke dag voor de mooie uitdaging om bèta leuk en toegankelijk te maken voor iedereen. Zo geven we bijvoorbeeld bijscholing, verzorgen we docententrainingen en gastlessen, ontwikkelen we lesmateriaal en werken we continu aan het innoveren van bèta-onderwijs.

Voor WisMon maak ik alle profielfoto’s voor de website. Allemaal 1 look en feel met de mogelijkheid mensen die er niet konden zijn later op dezelfde manier op de foto te zetten in mijn fotoatelier in Buitenplaats Doornburgh.

Bedrijfsfotografie

Bij mij kan je altijd terecht om portret- cq profielfoto’s te maken, helemaal afgestemd op jou stijl en werkgebied. Je bent van harte welkom in Buitenplaats Doornburgh. Ik denk graag mee in wat je zou willen en goed over zou komen om zo een passend portret te maken.

Voor een profielfoto/portret (tijdsbestek ong. 15 minuten) zijn de kosten € 69,95 (incl. BTW) dit is incl. 1 digitaal fotobestand. Een selectie van de bestanden kunnen met een persoonlijke link worden bekeken en besteld.

Natuurlijk is er ook een uitgebreidere fotoshoot mogelijk, hierbij is er ruimte om met meerdere kleding en/of achtergrond te werken.

45 minuten (incl. 3 bestanden) : € 119,95 (excl.BTW)

60 minuten (incl. 5 bestanden) :  € 149,95 (excl. BTW)

Profielfoto’s op lokatie is een mogelijkheid. Mocht uw bedrijf groeien en heeft u regelmatig nieuwe werknemers, ik denk graag met u mee hoe we alle medewerkers met dezelfde uitstraling kunnen vastleggen. Vraag naar de mogelijkheden via info@inekeschipstra.nl of 06-57332457.