Lijstenmakerij Ineke Schipstra

Juni 2022 heb ik de opleiding lijsten maken en inlijsten bij de Nimeto in Utrecht afgerond en ben ik gecertificeerd lijstenmaker.

In Buitenplaats Doornburgh heb ik mijn lijstenmakerij, u bent (op afspraak) van harte welkom van maandag tot en met vrijdag. 

Buitenplaats Doornburgh is goed bereikbaar en heeft een grote parkeerplaats. In overleg kunt u als u wat minder ter been bent of een groter kunstwerk heeft doorrijden naar het klooster. Mijn atelier bevind zich op de 1e verdieping en is rolstoel toegankelijk, er is een lift aanwezig naar de 1e verdieping. 

U kunt bij mij terecht om uw schilderij, borduurwerk, dierbare foto of tekening, ets, canvas of elk ander kunstwerk in te laten lijsten op maat. Alles wat bewaard moet worden voor de toekomst of waar u van wilt genieten kan ik inlijsten. 

Ook is het mogelijk uw foto door mij te laten printen en daarbij een lijst uit te zoeken.

U kunt een afspraak maken via 

info@inekeschipstra.nl of 06-57332457

Ineke

Na het afstuderen aan de Fotoacademie in Amsterdam ben ik aan de slag gegaan als portretfotograaf. Sinds juli 2022 ben ik, na het behalen van het certificaat lijsten maken en inlijsten bij Nimeto, gecertificeerd lijstenmaker en kan al uw maatwerk lijsten maken. 

Inmiddels het ik een foto- en lijstenatelier in Buitenplaats Doornburgh, Diependaalsedijk 17 in Maarssen. 

U bent van harte welkom in mijn foto- en lijstenatelier en werkplaats. U kunt een afspraak maken via info@inekeschipstra.nl of 06-57332457.

Contact – Ineke

Wat was dat is zo mooi aan fotografie. Zijn wie je bent, puur, mooi zoals je bent dat hoop ik weer te kunnen geven. Aandacht, jezelf zijn en gewoon de bewegingen volgen, eenvoudig, dat is wat ik doe en wat ik wil doen. Niet forceren maar accepteren ieder in zijn unieke aanwezigheid en zijn. Ik hoop dat de mensen die bij mij komen om een portret te maken zich prettig voelen en mogen zijn doordat ik ook gewoon Ineke ben. Ik doe mijn best iedereen te laten vergeten dat de camera tussen ons inzit en ik hoop dat alle mensen met veel plezier terugdenken aan het moment waarop ik ze heb vastgelegd. Dat de foto’s worden gebruikt en ervan wordt genoten. Kwaliteit en klantvriendelijkheid vind ik erg belangrijk!

Iedereen is welkom in Buitenplaats Doornburgh om vast te leggen hoe jij bent/jullie zijn!

Ineke

info@inekeschipstra.nl

06-57332457