Fotografie

 

Een portretfotograaf in Utrecht voor alle mensen

Als portretfotograaf wil ik iedereen de kans geven zichzelf vast te leggen. Gewoon zoals je bent. Het is een mooie herinnering van een moment in beeld gebracht. Om veel redenen kan daarom een portretfoto erg speciaal worden. Dit speciale moment gun ik iedereen, en dan bedoel ik ook echt iedereen, dus groot of klein, jong of oud, blond, bruin of rood, met of zonder beperking, etc. Op mijn website staan diverse foto’s die ik eerder heb gemaakt. Kijk eens rustig rond in mijn portfolio om te beoordelen of dit de stijl is die u zoekt. Mocht u zelf ook ideeën hebben voor uw eigen portretfoto dan sta ik hier zeker open voor. Ik probeer te kijken naar de persoon die ik voor mijn lens heb en probeer een passende foto te maken in plaats van iedereen in een standaard mal te gieten voor een bepaalde foto.

Nieuwe unieke momenten op beeld

De tijd gaat ontzettend snel. Foto’s maken doen we ook vluchtig en snel tegenwoordig. Zo ook de foto’s van onze kinderen. We maken ontzettend veel mee met kinderen. Groei en ontwikkeling gaan in een razend tempo. Des te leuker is het om van uw kinderen, uzelf of uw familie professionele portretfoto’s te laten maken. Graag maak ik de mooiste en unieke portretfoto’s van uw kinderen. Heeft u zelf wensen voor de foto’s? Laat deze gerust aan mij weten. Ik sta open voor alle ideeën en tenslotte weet u het beste wat bij uw kind of kinderen past om ze zo leuk mogelijk op de foto te krijgen. Samen met u lukt het vast en zeker de kinderen zo op hun gemak te stellen, zodat de prachtigste foto’s gemaakt kunnen worden. Wordt het voor u tijd nieuwe portretfoto’s te maken?

Neem dan contact met mij op om een afspraak te maken voor een persoonlijke en professionele fotosessie in of om Buitenplaats Doornburgh via info@inekeschipstra.nl of 06-57332457

Maak een afspraak voor een professionele portretfoto!

Lijstenmakerij

In juni 2022 heb ik de opleiding lijsten maken en inlijsten bij de Nimeto in Utrecht afgerond en ben ik gecertificeerd lijstenmaker. 

In Buitenplaats Doornburgh heb ik mijn lijstenmakerij, u bent (op afspraak) van harte welkom van maandag tot en met vrijdag in Maarssen.

U kunt bij mij terecht om uw schilderij, borduurwerk, foto, dierbare tekening, ets, canvas of elk ander kunstwerk in te laten lijsten op maat. Alles wat bewaard moet worden voor de toekomst of waar u van wilt genieten kan ik inlijsten. 

Ook is het mogelijk uw foto door mij te laten printen en daarbij een lijst uit te zoeken. 

Kunt u niet bij mij komen dan kom ik graag bij u thuis. 

U kunt een afspraak maken via

info@inekeschipstra.nl of 06-57332457

Professionele foto’s

Tegenwoordig “vinden” mensen elkaar steeds meer via social media.
Of het nu Twitter, LinkedIn, Facebook of een ander social media platvorm is, vaak ontstaat een eerste contact via deze media omdat mensen gaan “uitzoeken” wie jij bent. Je portretfoto op deze bewuste social media is dan de eerste kennismaking voor een persoon of (toekomstige) klant en deze foto moet dan ook direct kunnen uitdragen waar jij voor staat en wie jij bent!

In Buitenplaats Doornburgh ben je van harte welkom! Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak via

info@inekeschipstra.nl – o6- 57 33 24 57

Kikkerschool

Martine is in 2019 begonnen met de Kikkerschool, Mindfulness in opvoeding, voor kinderen en hun ouders. Voor de website, posters en andere uitingen van Kikkerschool hebben wij samen een concept bedacht voor de fotografie. Hieronder enkele voorbeelden. 

 

WisMon

WisMon bèta onderwijsinstituut

Bij WisMon staan we elke dag voor de mooie uitdaging om bèta leuk en toegankelijk te maken voor iedereen. Zo geven we bijvoorbeeld bijscholing, verzorgen we docententrainingen en gastlessen, ontwikkelen we lesmateriaal en werken we continu aan het innoveren van bèta-onderwijs.

Voor WisMon maak ik alle profielfoto’s voor de website. Allemaal 1 look en feel met de mogelijkheid mensen die er niet konden zijn later op dezelfde manier op de foto te zetten in mijn fotoatelier in Buitenplaats Doornburgh.

Dierenfotografie

 

Dieren fotograferen is een enorme uitdaging die ik graag aan ga. Geen garantie voor succes maar als het lukt levert het een bijzondere foto en mooie herinnering op!

U bent van harte welkom in mijn fotoatelier en lijstenmakerij in Buitenplaats Doornburgh. 

info@inekeschipstra.nl

06-57332457